четвер, 16 серпня 2012 15:10

Трансфер Горана Попова в "Сток Сіті" зірвався через візові проблеми - BBC

Трансфер Горана Попова в "Сток Сіті" зірвався через візові проблеми - BBC
Горан Попов мріяв пограти в Англії. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Македонець Горан Попов не стане гравцем "Сток Сіті" через проблеми з робочою візою. Про це розповів сам захисник київського "Динамо" в інтерв'ю Бі-бі-сі Radio Stoke.

"Я приїхав сюди, все було готово, але потім сказали, що проблема у візі - я не зможу тут працювати без неї. Тому в мене немає вибору, доведеться виїхати. Такі англійські закони.

"Сток Сіті" був хорошим варіантом для мене, я дуже хотів залишитися. Але нічого змінити не можна. Англійський футбол був моєю мрією ще з дитинства, але доведеться почекати.

Якщо з робочою візою так нічого і не вийде, повернуся до Києва, там у мене контракт ще на два роки. Правда, так хотілося грати в англійському чемпіонаті, проти великих команд", - висловив жаль Попов.

Раніше повідомлялося, що захисник київського "Динамо" Горан Попов уже тренується в складі "Сток Сіті", клуби залагодили між собою всі деталі орендної угоди. Македонець захищатиме кольори "гончарів" протягом року.

Зараз ви читаєте новину «Трансфер Горана Попова в "Сток Сіті" зірвався через візові проблеми - BBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі