субота, 26 листопада 2011 12:04

Горану Попову прооперували коліно

Горану Попову прооперували коліно

Захиснику київського "Динамо" Горану Попову була зроблена операція на коліні. Зараз динамівець проходить курс реабілітації в Італії.

У перерві між процедурами македонець розповів, як пройшло хірургічне втручання і про своє теперішньому самопочутті.

"У понеділок, як і планувалося, в клініці Рима мені зробили операцію на меніску. Минуло вже чотири дні, болю я не відчуваю, значить, все добре. Зараз двічі на день проходжу курс терапії. Ще тиждень планую побути в Римі, мені знімуть шви, і я повернуся до Києва", - зазначив македонець.

Також 27-річний футболіст розповів про приблизні терміни свого повернення на поле.

" Лікар, який оперував мене, повинен розписати весь цикл відновлювальних процедур, які я буду виконувати або в Києві на клубній базі, або будинку в Македонії, куди хотів би поїхати, якщо лікарі дадуть добро. Сподіваюся, в середині січня вже зможу тренуватися. Лікарі обіцяють, щоб повернути після операції колишню ігрову форму, потрібно близько двох місяців", - продовжив Попов.

Нагадаємо, що основний захисник київського "Динамо" отримав травму коліна напередодні важливого поєдинку з турецьким "Бешикташем" в Стамбулі.

 

Зараз ви читаєте новину «Горану Попову прооперували коліно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі