четвер, 17 листопада 2011 13:50

Захисникові "Динамо" знадобляться послуги хірурга

Захисникові "Динамо" знадобляться послуги хірурга

Захисникові "Динамо" Горану Попову, у якого в кінці жовтня виникли проблеми з коліном, знадобиться операція.

Консервативне лікування успіху не принесло, на вихідних македонець відправиться в Італію, повідомляє офіційний сайт київського клубу.

"Перш за все, там мене обстежують і в понеділок приймуть остаточне рішення з приводу проведення операції, - розповів Горан. - Швидше за все, вона все-таки знадобиться. У мене нічого серйозного, пошкоджений меніск, тому приводів для занепокоєння немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горан Попов з пляшкою шампанського тікав від уболівальників

Подібну операцію мені робили два з половиною роки тому. Через три дні зможу ходити, а через 15-20 днів почну тренуватися. Операцію краще не відкладати, а провести найближчим часом. Тоді за місяць відпустки я встигну відновитися і в січні поїду з командою на перший зимовий збір. Зможу без проблем готуватися до другої частини сезону", - говорить футболіст.

У той же час захисник команди Тарас Михалик, що проходить відновлення після травми задньої поверхні стегна, вже приступив до тренувань.

Поки футболіст працює за індивідуальною програмою і ці заняття, в основному, містять бігову роботу, але за сприятливого збіга обставин вже наступного тижня Михалик почне тренуватися в загальній групі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевського дискваліфікували на два матчі

Нагадаємо, що Тарас Михалик отримав пошкодження в матчі Чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії".

Найближчий матч в рамках чемпіонату України "Динамо" проведе вдома проти "Олександрії" 20 листопада о 19:30. Трансляція на телеканалі 2+2. У цьому матчі Юрій Сьомін не зможе розраховувати відразу на двох футболістів основи - дискваліфікованих Артема Мілевського та Євгена Хачеріді.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Захисникові "Динамо" знадобляться послуги хірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі