вівторок, 11 травня 2010 17:06

Тотті, Кассано і дель П'єро в ПАР не зіграють

Тотті, Кассано і дель П'єро в ПАР не зіграють

У вівторок, 11 травня, головний тренер діючих чемпіонів світу, збірної Італії Марчело Ліппі оголосив попередній склад Скуадри Адзурри.

Марчелло Ліппі включив форварда "Вільяреала" Джузеппе Россі в попередній склад національної команди на ЧС-2010. Молодий нападаючий увійшов до числа 30 кандидатів на поїздку в ПАР. Відзначимо, що Россі став єдиним легіонером у складі переможців останнього Мундіалю.

Також слід відзначити, що місця в збірній не знайшлося капітану "Роми" Франческо Тотті і досвідченому захисникові "Ювентуса" Николі Легроттальє, беку "Мілана" Сандро Несті, форварду "Сампдоріі" Антоніо Кассано, молодій зірці "Інтера" Маріо Балотеллі і капітану "Юве" Алессандро дель П'єро.

Збірна Італії. Попередня заявка

Воротарі - Буффон (Ювентус), Маркетті (Кальярі), де Санктіс (Наполі), Сірігу (Палермо)

Захисники - Бонуччі (Барі), Каннаваро, Кьеліні, Гроссо (усі - Ювентус), Кассані (Палермо), Боккетті, Крішіто (обидва - Дженоа), Дзамбротта (Мілан), Маджо (Наполі)

Півзахисники - Каморанезі, Маркізіо (обидва - Ювентус), Гаттузо, Пірло (обидва - Мілан), Монтоліво (Фіорентіна), Паломбо (Сампдорія), Пепе (Удінезе)

Нападники - Борр"єлло (Мілан), ді Натале (Удінезе), Яквінта (Ювентус), Пацціні (Сампдорія), Д. Россі (Вільярреал, Іспанія), Квальярелла (Наполі), Джилардіно (Фіорентіна).

У ПАР збірна Італії почне захист титулу чемпіона світу в групі F, де її суперниками стануть національні команди Нової Зеландії, Парагваю та Словаччини.

Нагадаємо, що остаточна заявка, до якої увійде 23 людини, повинна бути подана у ФІФА 1 червня.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Тотті, Кассано і дель П'єро в ПАР не зіграють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі