пʼятниця, 03 червня 2011 17:22

"Тоттенхем" підписав 40-річного голкіпера

"Тоттенхем" підписав 40-річного голкіпера

Англійський футбольний клуб "Тоттенхем" підсилив склад 40-річним воротарем Бредом Фріделем. Як повідомляє офіційний сайт клубу, американський голкіпер погодився підписати дворічний контракт. В останні три роки Фрідель виступав за "Астон Віллу" і мав пропозицію від цього клубу, але вирішив змінити команду і перейти у "Тоттенхем".

У минулому сезоні основним воротарем лондонського клубу був бразилець Еуреліо Гомес, який у ряді матчів зіграв невдало. Головний тренер "Тоттенхема" Харрі Реднапп заявив, що він хотів би зберегти у складі Гомеса, а також італійського воротаря Карло Кудічіні.

Крім того, в "Тоттенхемі" є ще два голкіпера - хорват Стіпе Плетікоса і Бен Олнуік. Про можливе майбутнє цих воротарів Реднапп нічого не сказав.

В Англії Фрідель грав також за "Блекберн" і "Ліверпуль", а до цього виступав за американський "Коламбус Крю", турецький "Галатасарай" і данський "Брондбю". За збірну США він провів 82 матчі і в 2005 році оголосив про закінчення міжнародної кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" підписав 40-річного голкіпера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі