четвер, 07 травня 2009 12:28

Террі та Лемпард про удар в зуби, Дрогбу й арбітра

Террі та Лемпард про удар в зуби, Дрогбу й арбітра

Капітан "Челсі" Джон Террі після матчу з "Барсою" (1:1) заявив, що не засуджує поведінку Дідьє Дрогба і відзначив, що на важливі матчі повинні призначатися досвідчені судді.

"Важко тримати себе в руках, коли після гри переповнюють емоції. Багато хто говорить, що ми не повинні були реагувати так бурхливо. Але ці рішення були ухвалені не тільки проти нас, але і проти всіх уболівальників, які прийшли нас підтримати.

Чому на наш матч призначили суддю, у якого в багажі лише 10 матчів в Лізі чемпіонів? Я повністю підтримую Дрогба. Це для арбітра зустрічі повинні бути наслідки, а не для Дрогба. Ми зробили все, щоб обіграти "Барселону", - сказав Террі.

А півзахисник "синіх" Френк Лемпард і не приховує свого розчарування. "Ви всі чудово знаєте, що "Барселона" здатна створити моменти. Ми дуже розчаровані, що не змогли реалізувати наші моменти, але це футбол, і в кінці ми отримали удар в зуби".

Лемпард захищає своїх одноклубників: "Коли не ставлять три чисті пенальті, ви думаєте, що хлопці просто спокійно вийдуть за межі поля? Я думаю не варто ставити з цього приводу багато питань".

За матеріалами tribalfootball.Com, Football.ua, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Террі та Лемпард про удар в зуби, Дрогбу й арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі