четвер, 07 травня 2009 10:14

Захисник "Челсі" звинуватив "Барселону" в підкупі арбітра

Захисник "Челсі" звинуватив "Барселону" в підкупі арбітра

Захисник лондонського "Челсі" Жозе Босінгва заявив, що суддя у повторному півфінального матчі Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною" був куплений. Гравець сказав, що не може зрозуміти, ким насправді є норвезький арбітр Том-Хеннінг Евребе - суддею або злодієм.

Босінгва відзначив, що у нього немає слів, щоб описати дії Евребе. Захисник обурився тим, що суддя не призначив декілька пенальті у ворота "Барселони". Босінгва висловив думку, що норвежець більше ніколи не повинен судити футбольні матчі.

У звітному матчі з "Барселоною" за рахунку 1:0 на користь "Челсі" Евребе кілька разів не призначив пенальті в ситуаціях, коли гравці іспанського клубу, на думку футболістів "Челсі", порушували правила в своїй штрафній. На 66-ій хвилині зустрічі Евребе в суперечливій ситуації вилучив з поля захисника каталонців Еріка Абідаля за "фол останньої надії".

У доданий час матчу півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста зрівняв рахунок і вивів свою команду у фінал Ліги чемпіонів.

Після матчу головний тренер "Челсі" Гус Хіддінк звинуватив арбітра в поразці своєї команди і підкреслив, що у грі з "Барселоною" він зіткнувся з найгіршим суддівством у своєму житті. Тренер каталонського клубу Хосеп Гвардіола також визнав, що арбітр допускав помилки.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Челсі" звинуватив "Барселону" в підкупі арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі