понеділок, 24 жовтня 2011 15:57

Теніс. На підсумковому турнірі WTA "Червоні" битимуться з "Білими"

Теніс. На підсумковому турнірі WTA "Червоні" битимуться з "Білими"

У Стамбулі (Туреччина) пройшло жеребкування Підсумкового чемпіонату WTA. Відповідно до формули турніру вісім учасниць розділені на дві групи - "Червону" і "Білу" де проведуть матчі за коловою системою. Потім по дві тенісистки з кожної групи вийдуть до півфіналу, після чого відбудеться фінальний матч.

У "Червоній групі" гратимуть данка Каролін Возняцкі, чешка Петра Квітова, полька Агнешка Радванська і росіянка Віра Звонарьова.

У "Білу групу" увійшли росіянка Марія Шарапова, білоруска Вікторія Азаренко, китаянка На Лі та австралійка Саманта Стосур.

Діючою чемпіонкою Підсумкового чемпіонату є бельгійка Кім Клійстерс, однак для неї через численні травми сезон завершився кілька місяців тому, так що свій титул бельгійці відстояти не вдасться.

У нинішньому турнірі дві дебютантки - Петра Квітова і Лі На, яка минулого року була запасною. Цього року в якості запасних виступають француженка Маріон Бартолі і німкеня Андреа Петкович.

Переможниця турніру отримає чек на $ 1.750.000, фіналістка - $ 890.000.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. На підсумковому турнірі WTA "Червоні" битимуться з "Білими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі