понеділок, 29 березня 2010 17:57

Теніс. Литовченко і Кіченок вийшли у фінал кваліфікації ITF в Ханти-Мансійську

Теніс. Литовченко і Кіченок вийшли у фінал кваліфікації ITF в Ханти-Мансійську

Українська тенісистка Анастасія Литовченко пробилася у фінал кваліфікації на турнірі ITF з призовим фондом 50 000 $, який проходить у російському місті Ханти-Мансійськ. У другому раунді відбіркового турніру киянці, яка була посіяна під 2-м номером, треба було два тай-брейка, щоб обіграти росіянку Анну-Аріну Маренко: 7-6 (3) 7-6 (5). За вихід в основну сітку Анастасія посперечається із ще однією росіянкою - Анастасією Мухаметовою, яка посіяна під 6-м номером.

Відзначимо, що з основи на турнірі стартують чотири представниці нашої країни. Примітно, що всі вони потрапили в нижню частину сітки.

У першому раунді киянка Тетяна Ареф"єва зіграє з переможницею Наманганської турніру Ксенією Палкіною з Киргизстану, харків"янка Анастасія Васильєва поміряється силами з росіянкою Євгенією Пашковою, дніпропетровчанка Людмила Кіченок зустрінеться з росіянкою Амінат Кушковою, а киянка Леся Цуренко, яка посіяна під сьомим номером, битиметься з однією з переможниць кваліфікаційного турніру.

У фінал кваліфікації також пробилася дніпропетровчанка Надія Кіченок. У другому раунді українка, посіяна під третім номером, розгромила росіянку Олександру Гончарову - 6:1, 6:0. За вихід в основну сітку Надя посперечається з іншого росіянкою - Нателлою Дзаламідзе.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Литовченко і Кіченок вийшли у фінал кваліфікації ITF в Ханти-Мансійську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі