вівторок, 23 березня 2010 19:53

Для Марченко, Коритцевої та інших сьогоднішній день виявився вдалим

Для Марченко, Коритцевої та інших сьогоднішній день виявився вдалим

Ілля Марченко зміг пробитися в основну сітку турніру в Майамі з призовим фондом $ 4,5 млн. У вирішальному раунді кваліфікаційного турніру українець обіграв найсильнішого тенісиста Індії Сомдева Деввармана (120 номер рейтингу ATP) з рахунком 6:4, 6:3

Також успішно в основу турніру вийшла Марія Коритцева (на фото). У другому колі кваліфікації українська тенісистка несподівано легко розібралася з 69-ю ракеткою світу Крістен Фліпкенс з Бельгії в двох сетах з рахунком 6:3, 6:1.

У той же час українські тенісистки Христина Антонійчук і Ганна Півень вийшли у другий раунд турніру ITF з призовим фондом 25 тисяч доларів, який розпочався в узбецькому місті Наманган. У стартовому матчі дніпропетровчанка Христина Антонійчук, яка посіяна під першим номером, здобула важку перемогу над Крістіною Плішковой з Чехії - 6:1, 3:6, 6:2. За вихід до чвертьфіналу Христина посперечається з росіянкою Катериною Яшиною. Харків"янка Ганна Півень в дебютному матчі зуміла обіграти восьму ракетку турніру Кароліну Косільску з Польші - 7:6, 6:4. Наступною суперницею Ганни стане Татія Микадзе з Грузії.

Ще одна представниця України Катерина Авдієнко вийшла у другий раунд турніру ITF з призовим фондом 10 000 $ в Фуджейрі, ОАЕ. У стартовому поєдинку львів"янка впевнено переграла Лару Раффул з Бразилії: 6-2 6-2. За вихід до чвертьфіналу українка, яка посіяна під шостим номером, посперечається з Яніною Тольян з Австрії.

Сьогодні також визначилася суперниця Софії Ковалець по другому раунду. Нею стала представниця Італії Стефані Скімоне.

А Сергій Бубка вийшов у другий раунд челленджера в Джерсі, Великобританія, призовий фонд якого становить 42,5 тисячі євро. У стартовому матчі донеччанин не без зусиль зламав опір британця Джеймса Уорда - 4:6, 6:4, 7:5.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Для Марченко, Коритцевої та інших сьогоднішній день виявився вдалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі