понеділок, 07 вересня 2009 08:55

Теніс. Долгополов переміг на турнірі в Італії

Теніс. Долгополов переміг на турнірі в Італії

Українець Олександр Долгополов став переможцем Челленджера в живописному італійському містечку Комо, що поблизу Мілана, з призовим фондом у 43 тисячі доларів.

Олександр на цьому турнірі, як кажуть, був на ходу. З сухим рахунком 2:0 послідовно ним були обіграні Фаббіано, Ейссеріч, Воландрі і Лоренці. Не став виключенням і фінал, де суперник зміг лише продемонструвати видимість боротьби.

25-річний Хуан Мартін Арангурен - 260-а ракетка світу, правша який не хапає зірок з неба. На сьогодні він є лише 20-ою ракеткою Аргентини, а кращий рейтинг ATP у нього був більше року тому, тоді Хуан Мартін "злетів" до 231-ої сходинки.

У першому сеті українець відразу взяв подачу суперника і повів 3:1. Однак, потім, дав Хуану Мартіну шанс зрівняти рахунок і лише до кінця сету знову взяв ініціативу в свої руки. Подаючи за рахунку 6:5 він не мав права на помилку і впевнено взяв свою подачу, 7:5.

Як і в попередніх матчах в Комо, другий сет дався українцеві дещо важче. Суперники по черзі брали свою подачу, а в середині сету Олександр зробив брейк і повів 4:3. Українець не скористався цим шансом і справа дійшла до тай-брейку. У впертій боротьбі Долгополов таки виграв і став переможцем турніру!

6 серпня. Тенісний Челленджер в Комо. Фінал

Олександр Долгополов - Хуан Мартін Арангурен 7:5, 7:6 (7:5)

За матерыалами Турныр

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов переміг на турнірі в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі