пʼятниця, 07 серпня 2009 10:45

Долгополов перемагає другу ракетку турніру в Сан-Марино

Долгополов перемагає другу ракетку турніру в Сан-Марино

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов у чвертьфінал крупного челленджера з призовим фондом €85,000 +H, що проходить в Сан-Марино. У матчі другого раунду українець в трьох партіях обіграв другу ракетку турніру іспанського тенісиста Оскара Ернандеса: 7-5 4-6 6-3.

Наступним суперником Олександра стане інший представник Іспанії: Пер Ріба, якого Долгополов обіграв минулого тижня на тріумфальному челленджері в Орбетелло.

Український тенісист Сергій Стаховський вийшов у півфінал змагань в парному розряді на челленджері з призовим фондом €106,500 +Н, що проходить в іспанській Сеговії. У чвертьфінальному поєдинку українсько-хорватська пара Стаховський/Зовко, посіяна під другим номером, здобула перемогу над іспансько-алжирським дуетом Гранольєрс/Оуахаб: 7-5 6-3.

За вихід у фінал Сергій і Ловро посперечаються з італійсько-казахською парною комбінацією Гедін/Кукушкін. В одиночному розряді виступи українець завершив. Минулого року цей турнір він виграв.

Український тенісист Ілля Марченко завершив свої виступи на крупному челленджері в Сеговії. У другому раунді донеччанин поступився лідерові посіву відомому іспанському тенісистові Фелісіано Лопесу: 6-7(4) 4-6.

Sapronov-tennis.org, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Долгополов перемагає другу ракетку турніру в Сан-Марино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі