середа, 08 липня 2009 08:58

Телеканал "Футбол" покаже "домашнє" Євро-2009

Телеканал "Футбол" покаже "домашнє" Євро-2009

Телеканал "Футбол" придбав ексклюзивні права на трансляції матчів Чемпіонату Європи серед юнацьких збірних, який пройде у Донецьку та Маріуполі. У прямому ефірі будуть показані 9 з 16 матчів, зокрема - всі ігри збірної України, півфінали і фінал, повідомляє прес-служба телеканалу "Футбол".

"Для нас дуже престижно стати повноправним партнером УЄФА у просуванні і висвітленні такого змагання як Євро-2009. Окрім власне спортивного аспекту, це важливо також і з погляду популяризації футболу у нашій країні.

Завдяки трансляціям на телеканалі "Футбол" ми всі зможемо порівняти рівень юнацького футболу в Україні і в провідних європейських футбольних країнах.

Юнацьке Євро - це неординарна подія: для скаутів - це виставка найбільш перспективних європейських футболістів, для тренерів - це порівняння стилів гри, принципів роботи клубних шкіл, а для вболівальників - можливість побачити найближчу перспективу європейського футболу", - заявив директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов.

Нагадаємо, що фінальна частина Євро-2009 (U-19) пройде в Донецьку та Маріуполі з 21 липня по 2 серпня. Суперниками збірної України на груповому етапі будуть команди Англії, Швейцарії та Словенії.

За матеріалами Террикон, uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Футбол" покаже "домашнє" Євро-2009 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі