понеділок, 13 квітня 2009 10:26

У Донецьку запустили таймер відліку днів до Євро-2009

Автор: segodnya.ua
 
12 квітня у Донецьку запустили таймер, який почав відлік ста днів, що залишилися до початку юнацького Євро-2009. Чемпіонат для футболістів до 19 років пройде на стадіонах Донецька та Маріуполя в липні-серпні.

Електронне табло змонтоване на тлі веселих чоловічків, які є офіційними талісманами турніру. Нагадування про майбутнє свято можна побачити на фасаді готелю "Атлас", на набережній річки Кальміус, де цього літа розташується штаб-квартира турніру. За словами організаторів акції, можливо, подібну фішку, тільки в більших розмірах і кількості, використовують і в інших містах України напередодні Євро-2012.

Фінальну частину обов"язково відвідає Мішель Платіні.

Євро-2009, за прогнозами, відвідають 15 тисяч іноземних уболівальників. Жеребкування чемпіонату, в якому братимуть участь вісім команд, відбудеться у "Донбасс Паласе" рівно через два місяці. До речі, усі матчі за участю збірної України пройдуть у Донецьку, на РСК "Олімпійський".

Фінальну частину чемпіонату обов"язково відвідає президент УЄФА Мішель Платіні, який приїде до нас завтра - з дводенною інспекцією Євро-2012.

segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку запустили таймер відліку днів до Євро-2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі