середа, 04 червня 2014 12:13

"Таврія" і "Севастополь" заради чемпіонату Росії поміняли назву

"Таврія" і "Севастополь" заради чемпіонату Росії поміняли назву

Президент Російського футбольного союзу (РФС) Микола Толстих позначив позицію щодо питання з кримськими клубами.

За його словами, бажання стати членами союзу виявили п'ять кримських клубів - нові юридичні особи, створені за російським законодавством: СК ЧФ (Севастополь), "СКІФ" (Сімферополь), "Перлина" (Ялта), "Океан" (Керч) і ФК "Ахтіар" (Севастополь).

Президент "Севастополя" Олександр Красильников повідомив, що клуб змінив юридичну особу і поміняв назву.

"У місті створено новий клуб як нова юридична особа - СК ЧФ, який готовий брати участь в чемпіонаті Росії, - сказав Красильников. - Тобто йдеться не про колишній "Севастополь", а про новий клуб. У нас російський засновник. Ми подали всі документи, але не як український, а як уже російський колектив під іншою назвою. Ми як і раніше будемо базуватися в Севастополі, адже це частина Росії".

Генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан також повідомив, що клуб має намір виступати під іншою назвою в чемпіонаті Росії.

"Українські юридичні особи залишаться в Україні, - сказав Бойцан. - Ми створили нову юридичну особу з російським засновником. Тепер будемо називатися Скіф. В якій лізі будемо грати? Це вирішиться 7 червня".

Нагадаємо, раніше в ФФУ назвали Крим територією України і заявили, що не мають наміру визнавати в ньому юрисдикцію Російського футбольного союзу.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" і "Севастополь" заради чемпіонату Росії поміняли назву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі