середа, 10 лютого 2021 10:16

Тайсона до Росії не запрошували. Та він і не поїде – агент

Тайсона до Росії не запрошували. Та він і не поїде – агент
Тайсона не запрошували із Росії. Фото "Шахтар"

Агент бразильського півзахисника донецького "Шахтаря" 33-річного Тайсона Дієґо Дарнеллес спростував інформацію про інтерес російських клубів до свого клієнта.

"Ні, ніяких пропозицій з Росії не надходило. Мова не тільки про офіційні запити, але і про попередні контакти, так що ця інформація не відповідає дійсності.

Чи є ймовірність, що Тайсон виявиться в Росії влітку? Ви знаєте, Тайсон відіграв поза Бразилією вже 11 сезонів і хоче повернутися на батьківщину", - цитує агента "Євро-Футбол.Ру".

Раніше авторитетне бразильське видання Globo Esporte повідомило, що вінгер відмовився від переїзду в Росію. При цьому назва клубу або клубів, які намагалися підписати бразильця, не розкривалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тайсон відмовив клубам із Китаю, Еміратів і Росії

У нинішньому сезоні він провів за "Шахтар" 15 матчів у всіх турнірах, забив 2 голи і віддав 1 результативну передачу. Transfermarkt оцінює бразильця в €7 млн.

Зараз ви читаєте новину «Тайсона до Росії не запрошували. Та він і не поїде – агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі