пʼятниця, 06 вересня 2019 11:58

Світоліна прокоментувала поразку від Серени

Світоліна прокоментувала поразку від Серени
Еліна Світоліна вважає, що психологія стала вирішальною у півфіналі Відкритого чемпіонату США

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свій виліт із US Open від Серени Вільямс на стадії півфіналу.

Світоліна вважає, що роль у поразці відіграла також психологія. За словами українки, вона має намір попрацювати з тренером над цим аспектом.

"Два останніх турніру Великого Шолома відмінно пройшли для мене, я задоволена тим, як впоралася з напругою. На жаль, обидва цих півфіналу пройшли однозначно. Мені потрібно попрацювати над цим із тренером, як мені справлятися психологічно саме з такими поєдинками.

"Щоб зробити ще один крок у турнірній сітці на Великому Шоломі, думаю, мені треба в загальному підвищити свій рівень. Щодень ти не можеш грати приголомшливо, тому твій середній рівень повинен бути хорошим. Потрібно підтягнути гру в усьому: гру ззаду, мої удари, мої рішення, мою подачу. Ми постараємося це зробити, досвід теж допомагає побачити, як і такі матчі дають зрозуміти, над чим потрібно попрацювати", - цитує Світолін Btu.org.ua.

Після виходу в півфінал Світоліна гарантовано займе місце у топ-3 рейтингу WTA. На Відкритому чемпіонаті США вона встановила рекорд, адже раніше ніколи не виходила в півфінали турнірів Великого Шолома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома українська тенісистка вразила мережу своїм декольте

У фінальній зустрічі Серена Вільямс протистоятиме Бьянці Андрееску з Канади, яка в паралельному півфіналі впоралася з Беліндою Бенчіч із Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна прокоментувала поразку від Серени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі