четвер, 16 червня 2011 12:29

"Супернику пощастило" — українська "молодіжка" зіграла внічию з Англією
13

Фото: Reuters

Після 2-го матчу плей-офф Євро-2011, в якому українці розійшлися нульовою нічиєю з англійцями, футболісти нашої "молодіжки" нарікали на відсутність везіння і обіцяли захоплюючий поєдинок у грі з іспанцями.

"Вийшла важка гра, як ми й очікували. У нас залишаються шанси на вихід у півфінал, і цими шансами ми повинні скористатися. Вийшла бойова гра. У жодної з команд не було занадто багато моментів, тому і рахунок такий", - вважає вінгер луганської "Зорі" Максим Білий.

"Залишається один матч, і ми, звичайно, будемо грати тільки на перемогу, як ми робили це у двох перших зустрічах", - додав він.

Захисник українців і донецького "Шахтаря" Ярослав Ракицький був більш категоричний. На його думку збірна України сьогодні грала ліпше, ніж у грі з Чехією.

"Повинні були вигравати сьогодні. Ми були сильніші: десь нам не пощастило, а десь якраз пощастило супернику", - заявив Ракицький.

Доля українців вирішиться у заключній зустрічі групового етапу з іспанцями, яких треба обов'язково перемагати, матч відбудеться 19 червня у Хернінгу.

Нагадаємо, київський "динамівець" Денис Гармаш удостоївся нагороди кращому гравцеві матчу.

Зараз ви читаєте новину «"Супернику пощастило" — українська "молодіжка" зіграла внічию з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі