пʼятниця, 24 вересня 2010 13:45

Суперником Кличка може стати непереможний британець

Суперником Кличка може стати непереможний британець

Непереможений британський боксер-важкоатлет Дерек Чісора отримав пропозицію провести бій з українським чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) Володимиром Кличко. Про це пише британське видання The Daily Mail. Поєдинок може відбутися 11 грудня 2010 року.

Хто саме з представників Кличко направив Чісорі пропозицію про поєдинок, не уточнюється. Раніше повідомлялося, що українець має намір провести бій до кінця року, при цьому тренер Кличка Емануель Стюард в якості можливих суперників свого підопічного називав чемпіона світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британця Девіда Хея і поляка Томаша Адамека.

Хей свій наступний бій проведе 13 листопада проти британця Одлі Харрісона. В Адамека на 9 грудня запланований поєдинок з американцем Вінні Маддалоне.

Кличко провів свій останній бій 11 вересня, нокаутувавши нігерійця Семюела Пітера. Що стосується Чісори, то він востаннє вийшов на ринг 18 вересня і переміг нокаутом свого співвітчизника Сема Секстон. Усього Чісора провів 14 боїв і здобув у них 14 перемог (у тому числі дев"ять - нокаутом). Раніше повідомлялося, що наступний поєдинок британець планує провести з росіянином Миколою Валуєвим.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Суперником Кличка може стати непереможний британець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі