вівторок, 14 вересня 2010 11:46

"Бій нагадував краш-тест з використанням манекена" - ЗМІ про перемогу Кличка

"Бій нагадував краш-тест з використанням манекена" - ЗМІ про перемогу Кличка
У суботу, 11 вересня, Володимир Кличко захистив свої пояси чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і, нокаутувавши в десятому раунді нігерійця Сема Пітера.

Світові ЗМІ про перемогу Кличка:

ЕSPN (США): "Пітер вийшов агресивним, але в другому раунді Кличко кілька разів спіймав його своєю двійкою. Відповіді від Пітера, крім якихось диких спроб, не було ... Володимир виграв 13-й бій поспіль і залишається домінуючим супертяжем свого покоління, якщо не брати до уваги Віталія. Ось тільки брати ніколи не зустрінуться в рингу, тому ми позбавлені найбажанішого протистояння".

WELT (НІМЕЧЧИНА): "Менеджер нігерійця Готцев сказав, що по дорозі до лікарні Пітер знову почав жартувати. Це ж яке почуття гумору має бути у людини, яка тільки що зазнала найжорсткішого побиття в житті! Бій у Франкфурті нагадував краш-тест з використанням манекена".

СЭ (РОСІЯ): "Краще б після дев"ятого раунду Пітер залишився у своєму кутку. Ціліший був би ... Арбітр не став відкривати рахунок, чим надав Пітеру серйозну послугу. Тепер буде вважатися, що він програв технічним нокаутом, а це несправедливо. Це був один з найреальніших нокаутів, які я тільки бачив. Рахувати можна було, по-моєму, не до однієї сотні".

Володимир має намір провести свій наступний бій з англійцем Девідом Хеєм або поляком Томашем Адамеком.
За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «"Бій нагадував краш-тест з використанням манекена" - ЗМІ про перемогу Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі