Ексклюзиви
вівторок, 14 вересня 2010 14:44

Брати Клички "потоваришували" з Євро-2012 (ФОТО)

Сьогодні, 14 вересня, в Києві було представлено нових Друзів Євро-2012 – легендарних українських боксерів Віталія та Володимира Кличків. На церемонії, яка відбулась в офісі Місцевого організаційного комітету, були присутні віце-прем"єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков, директор турніру Маркіян Лубківський, операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

Як зазначили брати Клички, наразі основними суперниками для них є проблеми в підготовці країни до Євро-2012. Вони підкреслили, що кожен з українців має думати не про те, що дасть йому Євро, а про те, що він може зробити для чемпіонату.

"Я хочу, щоб чемпіонат Євро-2012 став переможним для України в усіх розуміннях – спортивному, політичному та економічному. Сьогодні, офіційно ставши "Другом Євро", розумієш, що це не лише почесно, а й дуже відповідальна місія – щоденна праця. Брати Клички докладуть максимум зусиль для того, щоб чемпіонат пройшов на найвищому рівні і Україна прийняла гостей з усього світу", – сказав старший з братів, Віталій.

В свою чергу, Володимир Кличко заявив, що мріє, щоб у гостей, які завітають до України під час турніру, було відчуття того, що вони приїхали до друзів, і відчуття домашньої атмосфери.

"Для мене велика честь, що коло друзів ширшає, що до людей, які примножують світлову славу України долучилися брати Клички", – відзначив віце-прем"єр Борис Колесніков.

Нагадаємо, минулого тижня в рамках проекту "Друзі Євро-2012" було оголошено першу четвірку Друзів - президента Національного Олімпійського комітету України Сергія Бубку, президента Федерації легкої атлетики України Валерія Борзова, лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука та засновника найпопулярнішого дитячого видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" Івана Малковича.

Протягом року почесним титулом буде удостоєно ще 44 відомі особистості. Вже незабаром розпочнеться перший конкурс, за результатами якого буде обрано перших "Друзів Євро-2012" серед громадськості.

Інформаційний центр "Україна-2012"
Зараз ви читаєте новину «Брати Клички "потоваришували" з Євро-2012 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути