субота, 22 жовтня 2011 12:19

Суперліга. "Політехніка-Галичина" вирвала перемогу в "Кривбасбаскету"

Суперліга. "Політехніка-Галичина" вирвала перемогу в "Кривбасбаскету"

Ленс Харріс і Ведран Морович стали головними героями матчу з "Кривбасбаскетом", адже дует легіонерів не лише здобув левову частку очок "Політехніки-Галичини", а й здійснив вирішальний ривок наприкінці зустрічі, який дозволив львівській команді вирвати перемогу з рахунком 85-84.

Після рівної боротьби на старті поєдинку господарі заволоділи ініціативою і вже до кінця першої чверті вели 21-11. Протягом наступних десяти хвилин підопічні Валентина Вороніна, навіть незважаючи на програні підбирання, утримали здобуту перевагу, а Ленс Харріс із 16 здобутими очками став найрезультативнішим гравцем першої половини зустрічі.

У третій чверті, завдяки влучним триочковим кидкам, криворіжці скоротили відставання, а на старті заключного періоду вийшли вперед. Гості лідирували протягом майже всієї четвертої десятихвилинки, й лише фінішний спурт "Галичини", який організували Ленс Харріс і Ведран Моровіч, дозволив львів'янам вирвати перемогу в команди суперника, що догравала матч без двох ключових виконавців.

Ленс Харріс завершив матч із 28 очками та 4 підбираннями. Ведран Морович – із 20 очками, 9 передачами та 4 підбираннями. Ненад Зівчевич, який достроково залишив майданчик на початку четвертої чверті через перебір фолів, встиг здобути 15 очок.

Найрезультативнішим гравцем "Кривбасбаскету" став Ігор Кривцов, на рахунку якого 19 очок і 7 підбирань. Елвін Сноу відзначився 18 очками та 5 передачами. Маркус Креншоу – 15 очками, 5 передачами та 5 перехопленнями. В активі Брайана Девіса 9 очок і 13 підбирань.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Політехніка-Галичина" вирвала перемогу в "Кривбасбаскету" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі