пʼятниця, 30 серпня 2013 16:01

"Суперкубка УЄФА у "Баварії" ще немає" - Мюллер

"Суперкубка УЄФА у "Баварії" ще немає" - Мюллер
Томас Мюллер хоче перемогти "Челсі" в основний час ФОТО: sport.nur.kz

Мюнхенська "Баварія" дуже хоче виграти Суперкубок УЄФА. Про це на прес-конференції напередодні розповів атакувальний півзахисник переможців Ліги чемпіонів Томас Мюллер.

"Я б не говорив про помсту "Челсі" за поразку у фіналі Ліги чемпіонів на "Альянц Арені", але у нас із лондонцями і справді є свої рахунки. Важко забути таку поразку.

Минулий сезон був дуже хорошим для нас.Тепер ми хочемо підтвердити його невипадковість. Тим більше такого трофею у нас ще немає, тому ми дуже хочемо його виграти. Мотивації нам не бракує.

Петр Чех? Він класний голкіпер. Звичайно, він не наше нічне жахіття. Цього разу нам би хотілося вирішити все в основний час."

Разом з Мюллером на прес-конференцію прийшов капітан "Баварії" Філіп Лам. Журналісти відразу зауважили, що востаннє ці футболісти разом спілкувалися з пресою якраз перед фіналом Ліги чемпіонів, в якому програли "Челсі". Можливо, тому цій темі приділили значну увагу.

Лам висловив готовність у разі потреби зіграти не на своїй звичній позиції на правому фланзі оборони. Якщо травмований Бастіан Швайнштайгер таки пропустить гру, то цілком можливо, що в опорній зоні з'явиться капітан.

Нагадаємо, "Баварія" та "Челсі" 30 серпня у Празі зіграють у матчі за Суперкубок УЄФА. Зустріч діючих переможців Ліги чемпіонів та Ліги Європи розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Суперкубка УЄФА у "Баварії" ще немає" - Мюллер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі