вівторок, 15 листопада 2011 14:59

Суддя на лінії побив головного арбітра кутовим прапорцем

Суддя на лінії побив головного арбітра кутовим прапорцем

Суддя на лінії, який працював на футбольному матчі двох любительських команд у Франції, побив головного арбітра кутовим прапорцем. Боковий суддя виявився керівником однієї з команд (точна посаду не називається), і його попросили на час матчу стати помічником головного арбітра, пише французька газета L'Equipe.

Матч, в якому брали участь команди "Монте Борналя" і "Туррет-Леван", завершився перемогою "Туррет-Левана" з рахунком 4:3. По ходу зустрічі головний арбітр показав гравцям "Монте Борналя" дві червоні картки, чим розлютив керівника цієї команди, який був його асистентом на лінії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкаській області арбітр тікав від розлючених уболівальників

Відразу після закінчення матчу лінійний суддя взяв один з кутових прапорців і завдав головному арбітру кілька ударів ззаду. Постраждалий був госпіталізований і подав заяву на керівника "Монте Борналя". Останній був затриманий і допитаний. Яке йому загрожує покарання, не уточнюється.

Газета L'Equipe посилається на джерела у Федерації футболу Франції (FFF). На офіційному сайті FFF інформації про інцидент, що трапився минулого вік-енду, немає.

Зараз ви читаєте новину «Суддя на лінії побив головного арбітра кутовим прапорцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі