четвер, 02 травня 2019 14:00

Стали відомі результати обстеження Ікера Касільяса

Стали відомі результати обстеження Ікера Касільяса
Ікер Касільяс почуває себе значно краще

У таборі "Порту" прокоментували інцидент, який стався під час ранкового тренування.

Воротар "Порту" Ікер Касільяс, котрий переніс серцевий напад під час тренування португальської команди, був обстежений у клініці. Стан іспанського голкіпера стабільний, він здоровий, а проблема з серцем вирішена, повідомляє офіційний сайт "Порту".

Нагадаємо, учора Касільяс переніс гострий інфаркт міокарда, у зв'язку з чим тренування португальців була перерване, а сам іспанський воротар був доставлений до місцевої клініки "CUF". Екс-воротар "Реала" і збірної Іспанії зараз перебуває в лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлусконі був екстрено госпіталізований

Нещодавно Касільяс підписав новий контракт із "Порту" до 2020-го. За "драконів" чемпіон світу і дворазовий чемпіон Європи у складі збірної Іспанії виступає з 2015-го. Участь Касільяса в останніх матчах португальського чемпіонату під великим питанням. До кінця сезону залишилося 3 тури, "Порту" займає друге місце, відстаючи від "Бенфіки" на 2 очки. Касільяс відіграв у всіх матчах за "драконів" у чемпіонаті Португалії в нинішній темпораді.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі результати обстеження Ікера Касільяса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі