пʼятниця, 10 січня 2014 10:42

Стаховський не зміг вийти у фінал турніру в Сіднеї

Сьогодні, 10 січня, у Сіднеї (Австралія) на турнірі AТР Apia International Sydney відбулися півфінальні матчі.

28-річний український тенісист Сергій Стаховський, який займає в світовому рейтингу 101-е місце і пробився в основну сітку турніру через кваліфікацію, у впертій боротьбі поступився в трьох сетах 52-й ракетці світу 21-річному австралійцю Бернарду Томичу. Поєдинок, що тривав 2 години 14 хвилин, завершився з рахунком 6:7 (4), 7:5, 6:3 на користь австралійця.

Стаховський реалізував один з восьми своїх брейк-пойнтів, а його суперник - чотири з десяти. На рахунку українця 11 ейсів і шість подвійних помилок. Томич вісім разів подав навиліт і обійшовся без помилок на подачі. Тепер рахунок їх особистих зустрічей став 2:0 на користь австралійця.

Суперником Томича у фіналі турніру буде п'ята ракетка світу, 25-річний аргентинець Хуан Мартін дель Потро, посіяний під першим номером.

Дель Потро став фіналістом після перемоги над 32-м номером світового рейтингу, 31-річним росіянином Дмитром Турсуновим (4) - 6:4, 6:2.

За 1 годину 4 хвилини ігрового часу аргентинець зробив три брейка і дев'ять ейсів. Турсунов тричі подав навиліт і один раз помилився на подачі. Це була третя перемога Дель Потро в трьох зустрічах з Турсуновим.

На даний момент в особистому протистоянні фіналістів - Томича і Дель Потро мінімальну перевагу на боці аргентинця - 1:0.

Теніс. AТР. Apia International Sydney. (Австралія). Хард (відкриті корти). Призовий фонд $ 452.670. 28 учасників.

½ фіналу

Бернард Томич (Австралія) - Сергій Стаховський (Україна, Q) - 6:7 (4), 7:5, 6:3

Зараз ви читаєте новину «Стаховський не зміг вийти у фінал турніру в Сіднеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі