четвер, 09 січня 2014 12:45

Долгополов не зміг пробитися у півфінал Сіднея

Долгополов не зміг пробитися у півфінал Сіднея
Олександр Долгополов більше години боровся проти Бернарда Томіча ФОТО: prosto-sport.com

Сьогодні, 9 січня, у Сіднеї (Австралія) на турнірі AТР Apia International Sydney проходять чвертьфінальні матчі.

25-річний українець Олександр Долгополов (LD), займає у світовому рейтингу 55-е місце, не зміг зупинити 21-річного австралійця Бернарда Томіча, який займає у світовому рейтингу 52-е місце. Поєдинок, який тривав 1 годину 6 хвилин, завершився з рахунком 6:4, 6:3 на користь австралійця.

Долгополов зробив два брейка і упустив чотири своїх подачі. На його рахунку десять ейсів при відсутності подвійних помилок, а Томіч сім разів подав навиліт і один раз помилився на подачі. Тепер рахунок їхніх особистих зустрічей став 5:2 все ще на користь українця.

Суперником Томіча у півфіналі стане переможець матчу Сергій Стаховський (Україна, Q) - Маринко Матошевіч (Австралія, WC).

Півфінальною парою також стали перший сіяний аргентинець Хуан Мартін дель Потро, який зламав у трьох сетах опір чеха Радека Штепанека - 6:4, 3:6, 6:3 і росіянин Дмитро Турсунов, посіяний під четвертим номером, здолав у двох сетах Дениса Істоміна з Узбекистану - 7:6 (5), 6:2.

Теніс. AТР. Apia International Sydney. (Австралія). Хард (відкриті корти). Призовий фонд $ 452.670. 28 учасників.

¼ фіналу

Бернард Томіч (Австралія) - Олександр Долгополов (Україна, LD) - 6:4 , 6:3

Зараз ви читаєте новину «Долгополов не зміг пробитися у півфінал Сіднея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі