пʼятниця, 04 травня 2012 09:03

Стаховський не зміг вийти у чвертьфінал Мюнхена

Стаховський не зміг вийти у чвертьфінал Мюнхена
Сергій Стаховський зачохлив в Мюнхені. Фото: sportonline.ua

2 травня в Мюнхені (Німеччина) на турнірі АТР BMW Open на відкритих кортах (грунт), з призовим фондом € 398,250 проходять матчі другого кола.

26-річний українець Сергій Стаховський, який займає в світовому рейтингу 68-ме місце, не зміг пробитися до чвертьфіналу. Сергій зазнав поразки від 16-ї ракетки світу, 30-річного іспанця Фелісіано Лопеса, посіяного під другим номером, з рахунком 4:6, 6:7 (4).

Матч тривав 1 годину 26 хвилин. Лопес зробив один брейк, а українець не зумів реалізувати свій єдиний брейк-пойнт. Стаховський п'ять разів подав навиліт і двічі помилився на подачі, в активі Лопеса 2 ейси. Це друга поразка Сергія у двох зустрічах з Лопесом.

За вихід у півфінал турніру Фелісіано Лопес (2) зіграє з 33-ю ракеткою світу, 19 річним австралійцем Бернардом Томічем, посіяним під 5-м номером. Останній у своєму матчі другого кола за 2 години 4 хвилини переграв 30-річного італійця Потіто Стараче, який займає в рейтингу АТР 77-у сходинку, з рахунком 6:1, 6:7 (4), 6:3.

Зараз ви читаєте новину «Стаховський не зміг вийти у чвертьфінал Мюнхена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі