понеділок, 02 липня 2018 10:21

Срна пояснив, чому проміняв "Шахтар" на "Кальярі"

Срна пояснив, чому проміняв "Шахтар" на "Кальярі"
Срна розповів про розставання з "Шахтарем". Фото: Footboom.com

Екс-капітан "Шахтаря" Даріо Срна, який перебрався на правах вільного агента до "Кальярі", розповів про мотиви переходу до італійського клубу.

"Коли 2003 року перейшов у "Шахтар", був ще дитиною, не знаючи, що від мене очікують і якими мають бути мої власні очікування. Навіть у своїх мріях я і не сподівався бути тут сьогодні, перевершивши всі свої очікування. Озираючись на 15 років назад в клубі, я дуже пишаюся тим, що ми разом досягли: ці трофеї, медалі і зіграні матчі, але понад усе для мене важливі стосунки, які у мене склалися з клубом, гравцями, менеджментом і нашими фанами.

Переїзд з України був одним з найважчих моментів у моєму житті, я залишив свій будинок, свою другу сім'ю і найважливіше - моє серце. Воно назавжди залишиться з вами, моїми фанами, заради вас я здійснив усі свої мрії і навіть більш того. Навіть у найважчі часи для мене ви завжди були лояльні до мене і підтримували мене, і я повинен довести вам свою принциповість і чесність.

А також хочу подякувати президенту клубу, Рінату Ахметову, за все, що він зробив для мене за ці роки і за його віру в мене", - написав Срна в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Срна знайшов нове місце роботи - офіційно

Даріо Срна останні півроку не мав ігрової практики через дискваліфікацію за вживання допінгу.

Зараз ви читаєте новину «Срна пояснив, чому проміняв "Шахтар" на "Кальярі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі