пʼятниця, 08 вересня 2017 17:35

"Спочатку буде важко": Ломаченко дав прогноз на бій Усик- Гук

"Спочатку буде важко": Ломаченко дав прогноз на бій Усик- Гук
"В п'ятому-шостому раунді Усик зробить з Гука новачка" - Ломаченко

Український чемпіон світу з боксу Василь Ломаченко розповів про свої очікування від бою Олександра Усика проти німця Марко Гука в рамках стартового поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії.

"На початку бій буде складним, поки Гук буде свіжим. Він досить брудний боксер, кострубатий і незручний. Спочатку буде важко. Але після того, як Саша відчує його, коли він приміряється до нього.

Сподіваюся, що Усик його тактично грамотно посадить функціонально. А далі, я думаю, буде без проблем. Коли бій перейде екватор, в п'ятому-шостому раунді Саня з нього новачка буде робити", - прокоментував Ломаченко.

Гук спробував спровокувати Усика на передматчевій прес-конференції перед боєм. Німець штовхнув нашого боксера, але той не відповів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Справжній боксерський гігант": Усик зачарував німецьку пресу

Усик і Гук відкриють новий боксерський турнір в німецькому Берліні 9-го вересня. Призовий фонд цих змагань складе 50 мільйонів доларів. Початок зустрічі - о 23:00 за київським часом. Gazeta.ua проведе онлайн-трансляцію бою.

Зараз ви читаєте новину «"Спочатку буде важко": Ломаченко дав прогноз на бій Усик- Гук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі