понеділок, 07 грудня 2009 09:28

Шовковський потрапив у трійку найкращих футболістів СНД

Шовковський потрапив у трійку найкращих футболістів СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" підвела підсумки традиційного референдуму "Зірка" для визначення найкращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії. Цікаво, що вперше в історії опитування трійку лідерів склали виключно воротарі.

Переможцем за підсумками листопада став російський голкіпер московського ЦСКА Ігор Акінфєєв, який набрав 67 балів. На другій позиції вартовий воріт "Рубіна" Сергій Рижиков (57 балів), а замкнули трійку лідерів воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський і голкіпер пітерського "Зеніту" В"ячеслав Малафєєв - у обох в активі по 32 бали.

Що стосується загального заліку "Зірки" (січень - листопад), то тут як і раніше лідирує російський форвард лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін, який за підсумками проведених опитувань сумарно набрав 285 балів. На другому місці Володимир Бистров ("Зеніт", 190 балів), а третю і четверту позиції займають українські гравці - Андрій П"ятов ("Шахтар", 127) і Андрій Воронін ("Ліверпуль", 125).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Шовковський потрапив у трійку найкращих футболістів СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі