середа, 12 серпня 2009 11:29

Гармаш посів 3 місце серед найкращих футболістів СНД

Гармаш посів 3 місце серед найкращих футболістів СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" підбила підсумки традиційного референдуму "Зірка" для визначення найкращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії.

Переможцем за підсумками липня став росіянин Володимир Бистров, а третє місце дісталося півзахисникові київського "Динамо" і юнацької збірної України Денису Гармашу, який став одним з найяскравіших гравців Євро-2009, що завершилося нещодавно.

Відзначимо також, що п"яте місце за підсумками липневого опиту розділили ще двоє гравців "Динамо" - нападаючий Артем Мілевський і півзахисник Олег Гусєв.

Що стосується загального заліку "Зірки" (січень - липень), то тут, як і раніше, лідирує російський форвард лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін, який за підсумками семи проведених опитувань сумарно набрав 154 бали. Трохи менше залікових пунктів у нападаючого збірної України і англійського "Ліверпуля" Андрія Вороніна - 125 балів.

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Гармаш посів 3 місце серед найкращих футболістів СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі