понеділок, 24 вересня 2012 09:51

Суперник "Динамо" по Лізі чемпіонів вигнав двох футболістів

Суперник "Динамо" по Лізі чемпіонів вигнав двох футболістів
"Я не знаю, чому це відбулося" - Йєрко Леко ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Другий суперник київського "Динамо" по групі в Лізі чемпіонів (загребське "Динамо") попрощався з двома своїми досвідченими півзахисниками.

Колишнього гравця київського "Динамо" Йєрко Леко і його партнера Ніколу Покріваца вигнали з команди через відсутність належної мотивації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жеребкування Ліги Чемпіонів. "Динамо" їде до Ібрагімовича, "Шахтар" - до Абрамовича

"Це не питання відсутності дисципліни. Вони просто не достатньо мотивовані, а в таких гравцях я просто не маю потреби. Моє рішення остаточне і обговоренню не підлягає", - заявив головний тренер загребців Анте Чачіч.

Покрівац не став коментувати прийняте тренером рішення, в той час як Леко був просто цим шокований. "Я не знаю, чому це відбулося. Для мене це справжній шок", - c гіркотою відзначив Йєрко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Динамо" зіграє з "Порту" та ПСЖ, "Шахтар" потрапив на "Челсі" та "Ювентус"

Після дев'яти турів в національному чемпіонаті "Динамо" (Загреб) набравши 20 очок продовжує лідирувати, незважаючи на розгромну поразку в минулу суботу від "Рієки" з рахунком 3:0.

Нагадаємо, команди проведуть в Лізі чемпіонів два матчі - 3 жовтня в Києві та 4 грудня в Загребі.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Динамо" по Лізі чемпіонів вигнав двох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі