четвер, 17 лютого 2011 12:40

Сьомін перед матчем з "Бешикташем" представив нового капітана "Динамо"

Сьомін перед матчем з "Бешикташем" представив нового капітана "Динамо"

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін розповів про свіжі новини з табору команди перед матчем з "Бешикташем", а також представив капітана.

"Настрої в команді, назвемо так, робочий. Ми готувалися до матчу рівно місяць, фактично з 17-го січня почавши тренувальну роботу. За цей час провели п'ять-шість товариських ігор, але ми чудово розуміємо, що товариські матчі не йдуть ні в яке порівняння з офіційними.

У нашому таборі немає травмованих. Я задоволений, як в цілому працювали гравці. З оптимізмом дивимося на майбутній старт в офіційних матчах у цьому році", - передає слова Сьоміна офіційний сайт киян.

Також Сьомін прокоментував затримку багажу в аеропорту, в результаті чого динамівці ледь не залишилися без бутс.

"Чого нервувати? Хотіли сьогодні йти в магазин, купувати бутси. Але, слава Богу, багаж прийшов вчасно", - радіє тренер.

За словами Сьоміна, капітаном команди затверджено воротаря Олександра Шовковського.

"А що, папери треба надати? Олександр - найдосвідченіший, зіграв більше всіх ігор, шанована людина, як в команді, так і в усьому українському футболі. Тому, прошу любити і жалувати", - зазначив наставник.

Голкіпер заявив про готовність киян поквитатися з турками.

"У Туреччині грати дуже цікаво, і в той же час складно, в плані підтримки вболівальників. Тим більше нам буде приємно зіграти тут з "Бешикташем". Я пам'ятаю, як ми грали з ними в 2002 році, і тоді, на жаль, поступилися . Тепер хочемо взяти реванш", - запевнив Шовковський.

Нагадаємо, матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Бешикташ" - "Динамо" відбудеться 17 лютого. Початок - о 20.00. Транслювати гру буде канал ICTV.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Сьомін перед матчем з "Бешикташем" представив нового капітана "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі