середа, 16 лютого 2011 13:01

У футболістів "Динамо" перед "Бешикташем" пропали сумки з бутсами

У футболістів "Динамо" перед "Бешикташем" пропали сумки з бутсами

У футболістів київського "Динамо" пропали бутси перед першим матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти турецького "Бешикташа", пише українське видання "Сегодня Спорт".

Це сталося під час перельоту з іспанської Малаги, де команда проводила тренувальний збір, до Стамбулу. Спортивне взуття футболісти возять в особистих сумках, і ці сумки зникли.

Ігрова форма, яку возять у спеціальних металевих контейнерах, дісталася до Стамбула благополучно. Співробітники аеропорту в Малазі стверджують, що відправили весь багаж футболістів "Динамо". Пошуки спортивного взуття тривають.

Як розповів півзахисник "Динамо" Огнен Вукоєвич, якщо найближчим часом бутси не знайдуть, то нову ігрову взуття доведеться купувати в Стамбулі. "А це погано, тому що до нових ще не встигнемо звикнути", - додав футболіст.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Бешикташ" - "Динамо" відбудеться у четвер, 17 лютого. Початок гри о 20:00 за київським часом, пряма трансляція на "ICTV".

Гра у відповідь пройде 24 лютого в Києві.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «У футболістів "Динамо" перед "Бешикташем" пропали сумки з бутсами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі