середа, 16 лютого 2011 12:44

"У нас немає жодного травмованого футболіста" - Сьомін

"У нас немає жодного травмованого футболіста" - Сьомін

Всі основні гравці київського "Динамо" готові зіграти в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти стамбульського "Бешикташа". Про це заявив головний тренер команди Юрій Сьомін.

"На сьогоднішній день у нас немає жодного травмованого футболіста. Шевченко і Мілевський працюють в загальній групі, Гільєрме і Мілош Нінкович приєдналися до неї у вівторок на ранковому тренуванні", - сказав Сьомін, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Тренер також зазначив, що останній контрольний матч з "Зенітом" показав, що Андрій Шевченко та Артем Мілевський готові грати всі 90 хвилин.

"Стосовно ж Гусєва можу сказати, що на тренуваннях мені не здалося, ніби якісь складності його лімітують. У двох матчах його замінювали вже після години гри, але пов'язано це було лише з бажанням забезпечити кожному футболістові приблизно рівний ігровий час. Приймали ми до уваги і те, хто і скільки матчів провів у середині тижня за збірні", - сказав він.

Нагадаємо, матч "Бешикташ" - "Динамо" відбудеться в Стамбулі 17 лютого. Початок гри о 20:00 за київським часом, пряма трансляція на "ICTV".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"У нас немає жодного травмованого футболіста" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі