середа, 16 лютого 2011 18:29

"Готові дати бій "Динамо"- Шустер

"Готові дати бій "Динамо"- Шустер

Головний тренер "Бешикташа" Бернд Шустер дав прес-конференцію напередодні матчу з київським "Динамо" в рамках Ліги Європи.

"Завтрашній матч неймовірно важливий, і він буде дуже складним, адже наш суперник кожен рік виступає в Лізі чемпіонів або Лізі Європи. Але ми маємо намір продовжити успішні виступи і готові дати бій "Динамо", - сказав німецький фахівець.

"У Європі ми показуємо найкращі результати, ніж у національному чемпіонаті, тому можу сказати, що цей турнір для нас зараз більш важливий".

Однак, незважаючи на те, що в єврокубках його команда дійсно виступає краще, Шустер не поспішає заглядати вперед, і заздалегідь починати думати про фінал в Дубліні.

"До Дубліна ще далеко, потрібно виконати ще дуже довгий шлях. Першу частину турніру ми провели блискуче. Проте тепер немає групи, і в кожному матчі з суперником потрібно викладатися по повній.

"У "Динамо" було цілих три місяці канікул, і вони грали тільки в товариських матчах, але це не має значення, оскільки ми все одно повинні зіграти на максимумі", - говорить тренер турецького клубу.

Повідав також Бернд і хороші новини, що надійшли у тренерський штаб Чорних Орлів. Стосуються вони проблеми центрального захисника, яка загострилася після вигнання з команди її капітана Ібрахіма Узюльмеза. Закрити цю позицію зможе відновився Маттео Феррарі.

"Феррарі готовий грати. Можливо, він вийде на поле завтра", - сказав Шустер.

Нагадаємо, матч "Бешикташ" - "Динамо" відбудеться у четвер о 20:00. Трансляція на ICTV.

За матеріалами bjk.com.tr

Зараз ви читаєте новину «"Готові дати бій "Динамо"- Шустер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі