неділя, 15 листопада 2020 15:21

Що потрібно знати про потенційного новачка збірної України

Що потрібно знати про потенційного новачка збірної України
Макс Кілман проводить перший сезон в АПЛ. Фото: о twitter.com/wolves

Захисник англійського "Вулверхемптона" 23-річний Макс Кілман заявив про своє бажання грати за збірну України. Що потрібно знати про потенційного гравця національної команди?

Має українське коріння. Кілман народився в Лондоні, у районі Челсі. Його матір Марія походить із Києва, а батько Алекс народився в Москві. Родичі по батьковій лінії емігрували до США. Кілман у дитинстві бував на батьківщині своїх батьків в Києві та Москві. Володіє російською мовою.

Грає перший сезон на високому рівні. До поточного сезону про Макса майже не було нічого відомо. Він навчався в академії "Фулхема", виступав за клуб 5 ліги "Майдехен Юнайтед. Грав у футзал, де його помітили скаути "Вулверхемптона". У своєму нинішньому клубі був гравцем ротації, але у поточному сезоні, через травми двох захисників зіграв у 5 поспіль матчах та зміг стати основним захисником команди.

У своєму нинішньому клубі був гравцем ротації, але у поточному сезоні, через травми двох захисників зіграв у 5 поспіль матчах та зміг стати основним захисником команди

Виступає на проблемній позиції для збірної України. Позиція Кілмана – лівий центральний захисник. Для збірної України –це одна із найбільше проблемних позицій. Основним тут є Микола Матвієнко, який не завжди надійний в захисті. Можна також розглядати Віталія Миколенка із "Динамо", але Андрій Шевченко використовує його на позиції лівого захисника. Капітан молодіжної збірної України Євген Чеберко не має стабільної ігрової практики в австрійському ЛАСКу.

Сильні та слабкі сторони. Сильний у фізичній та верховій боротьбі завдяки зросту 192 см. Добре працює із м'ячем( досвід гри у футзал допомагає). Уникає ризиків на полі, намагається грати простіше. Не вистачає досвіду та тактичної підготовки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна програла Німеччині

Наступний матч збірна України проведе 17 листопада проти Швейцарії. Початок гри – о 21. 45.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про потенційного новачка збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі