вівторок, 27 лютого 2024 20:55

Що буде після поєдинку Усика з Ф'юрі. Промоутер прогнозує бій-мрію

Що буде після поєдинку Усика з Ф'юрі. Промоутер прогнозує бій-мрію
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик під час пресконференці у Лондоні, листопад 2023 року. Фото: Getty Images

Переможець бою між боксерами Ентоні Джошуа і Френсісом Нганну побореться з переможцем поєдинку Олександра Усика і Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій ваговій категорії.

Такий план налаштовані реалізувати організатори вечорів боксу Riyadh Season у Саудівській Аравії. Про це заявив промоутер Джошуа Едді Хірн, повідомив Obozrevatel.

"Переможець бою Джошуа - Нганну зустрінеться з переможцем бою Ф'юрі - Усик. Для нас це шанс мрії, тому що ми так довго до нього прагнули", - сказав промоутер.

"Джошуа збирається перемогти Нганну, а потім він переможе переможця бою Ф'юрі та Усика і стане абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі", - заявив Хірн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшло епічне промо відео бою Джошуа - Нганну

Зі слів промоутера, Джошуа "дуже серйозно ставиться" до бою з Нганну.

"Так, ніби перед ним боксер, який перевершує вдесятеро Ф'юрі. Тому що у разі поразки це означатиме, що його побив боксі з рекордом 0-1", - сказав Хірн.

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа проведе бій із Франсісом Нганну 8 березня. Вони вийдуть на Kingdom Arena в аравійському Ер-Ріяді.

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик вийде на ринг із володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Бій відбудеться за звання абсолютного чемпіона світу.

Зараз ви читаєте новину «Що буде після поєдинку Усика з Ф'юрі. Промоутер прогнозує бій-мрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі