вівторок, 25 серпня 2015 17:38

"Смак львівського пива? Як в Ангели під пахвами" - як фани "Рапіда" розважалися перед "Шахтарем"
10

В день матчу проти "Шахтаря" фанам віденського "Рапіда" у Львові було не сумно. Дехто милувався центром міста, але чимала кількість уболівальників окупувала більшість центральних кафе, розважаючись за келихами місцевого пива.

 

Зовні здається, що намагаються спробувати все пиво, яке є в асортименті. На столі однієї з компаній - кілька розпочатих пляшок. Просять ще, при цьому самі ж намагаються їх відкрити, не даючи це зробити офіціантам. На етикетках - комічні зображення відомих політиків - Барака Обами, Ангели Меркель, Володимира Путіна.

 
 
 

Помітивши камеру, один з фанів постійно ховає обличчя. Нарешті, погоджується на зйомку. Але тільки з другом і в темних окулярах.

 

Питаю враження про місто.

"Дуже красиве. Але найкраще тут - це дівчата", - з захопленням говорить він.

Цікавлюся смаком пива.

"Як в Ангели під пахвами", - голосно сміється. Йому допомагає товариш.

"Ангела молодець, дає жару Путіну", - кладе на стіл пляшку із зображенням Меркель. Наспівуючи мелодію маршу з "Зоряних війн", повільно рухає пляшку до пляшки з Путіним. При цьому в такт музиці робить нею непристойні рухи в бік президента Росії.

Сусід тим часом дає свій фотоапарат, просить сфотографувати всю кампанію. Питаю, яким буде рахунок.

"2:0 на користь "Рапіда". Без варіантів", - впевнено говорить він.

 

Нагадаємо, матч-відповідь плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" та віденським "Рапідом" відбудеться сьогодні о 21:45 на "Львів Арені". Телетрансляція - ТРК "Україна". Текстову трансляцію проведе наш сайт.

Матч у Відні, нагадаємо, завершився мінімальною перемогою "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"Смак львівського пива? Як в Ангели під пахвами" - як фани "Рапіда" розважалися перед "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі