понеділок, 07 червня 2010 15:30

Склали символічну збірну травмованих учасників ЧС-2010 (ФОТО)

Епідемія травм провідних гравців збірних, які візьмуть участь у чемпіонаті світу, загрожує позначитися на рівні футболу під час головного турніру чотириріччя.

Пропонуємо вашій увазі символічну збірну, складену з футболістів, які через проблеми зі здоров'ям, швидше за все, не зіграють на чемпіонаті світу.

Рене Адлер (Німеччина) - Лассана Діарра (Франція), Хайко Вестерманн (Німеччина), Ріо Фердінанд (Англія), Крістіан Треш (Німеччина) - Джон Обі Мікель (Нігерія), Майкл Ессьєн (Гана), Міхаель Баллак (Німеччина), Андреа Пірло (Італія) - Арьєн Роббен (Голландія), Дідьє Дрогба (Кот-д'Івуар).

Що стосується Роббена, то з самого початку передбачалося, що футболіст не зіграє на світовій першості через травму підколінного сухожилля, яка, як кажуть тепер, не така серйозна, як здавалося.

"Я не хочу підбирати зараз заміну для Роббена. Я хочу дати йому шанс зіграти на чемпіонаті світу", - заявив ван Марвейк.

Роббен прибуде до розташування збірної протягом цього тижня.

За матеріалами Евро-футбол

Зараз ви читаєте новину «Склали символічну збірну травмованих учасників ЧС-2010 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі