середа, 23 серпня 2017 22:37

Сидорчуку "поїздили по вухах" на тренуванні перед "Марітіму"
19

Олександр Хацкевич та Андрій Ярмоленко готові відповідати на питання журналістів
Фото: Євген Савчук
Ярмоленко: "Ми розуміємо, що такий клуб як" Динамо "не може залишитися без єврокубків"

В День Незалежності "Динамо" зіграє матч-відповідь плей-оф раунду кваліфікації Ліги Європи з португальським "Марітіму". Зустріч розпочнеться о 19:45 на НСК "Олімпійський". Текстовий онлайн проведе наш сайт.

Напередодні кияни провели передматчеве тренування на базі в Конча-Заспі. Перші 15 хвилин згідно з регламентом були відкритими для представників ЗМІ.

Ще до початку занять гравці розбиваються на групи для квадрату. Найбільш гаряче там, де грають Андрій Ярмоленко, Микита Корзун, Максим Коваль, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш. А найбільш активним в цій кампанії є Євген Хачеріді. Щоправда, допомогти партнерам безпосередньо в матчі ключовий захисник "Динамо" не зможе через вилучення в Португалії. Втім, у команді вважають, що втрату є ким компенсувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли і за що з поля вилучали Євгена Хачеріді

"У нас є обойма футболістів, які не просто так тренуються. Упевнений що той, хто вийде завтра на поле замість Жені, віддасть всі сили для перемоги. Завтра ми вийдемо і будемо грати на перемогу, віддамо всі сили, щоб виступати в груповому етапі Ліги Європи. Розуміємо, що такий клуб, як київське "Динамо", не може залишитися без єврокубків", - сказав на прес-конференції перед початком тренування Андрій Ярмоленко.

В його квадраті тим часом боротьба дуже серйозна. Виявляється, є, що втрачати: на того, хто програв, чекає покарання – отримати по вухах. Програє Сидорчук, по черзі отримуючи від кожного з партнерів.

Команда переходить до пробіжки, тренери обговорюють подальший план занять. Ще один гравець, на якого не зможе розраховувати наставник киян – новачок Йосип Піварич, який травмувався в матч чемпіонату України проти "Сталі".

"Його стан стабільний, але він поки не тренується. В нього ще й струс, крім великої рани. Отже, Піваріч відновлюється", - сказав Олександр Хацкевич.

"Марітіму" дуже добре, організовано діє в обороні. всією командою захищається, демонструє швидкий перехід з оборони в атаку, витискає максимум зі стандартних положень. Нам же треба реалізувати свої моменти. Надійна гра в захисті й ефективна в атаці - ось запорука успіху", - підкреслив наставник біло-синіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" у Лізі Європи

Перший матч команд у Португалії завершився нульовою нічиєю. Переможець за сумою двох ігор отримає путівку в груповий етап Ліги Європи.

Свою гру на аналогічній стадії також проведе вдома "Олександрія" проти білоруського БАТЕ. Перший матч у Борисові підопічні Володимира Шарана зіграли внічию, 1:1. Ми також будемо слідкувати в онлайн-режимі за перебігом подій цієї зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Сидорчуку "поїздили по вухах" на тренуванні перед "Марітіму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі