пʼятниця, 18 серпня 2017 14:06

Як "Динамо" зіграло з "Марітіму" "суху" нічию на в'язкому полі

Як "Динамо" зіграло з "Марітіму" "суху" нічию на в'язкому полі
"Динамо" не змогло забити "Марітіму" на його полі. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" напередодні зіграло перший матч плей-оф раунду кваліфікації Ліги Європи. На португальській Мадейрі підопічні Олександра Хацкевича на в'язкому полі не змогли обіграти скромний "Марітіму". Зустріч завершилася внічию, 0:0.

Українці володіли перевагою, але забити так і не зуміли. При цьому деякі гравці вели себе занадто емоційно. І якщо Денису Гармашу ще пощастило - в першому таймі арбітру вистачило терпіння не вилучити нашого гравця за експресивну реакцію на рішення феміди, то Євген Хачеріді до кінця не дограв і отримав другу жовту і, відповідно, червону картку на 89-й хв.

Ключовий центральний захисник "Динамо" пропустить поєдинок, який відбудеться за тиждень, 24 серпня, у Києві. Початок о 19:45. Наш сайт проведе текстовий он-лайн зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Більше не хочу зв'язуватися з "Динамо" - вихованець клубу

Ще один український клуб, "Олександрія", в першому матчі плей-оф раунду кваліфікації Ліги Європи зіграв унічию в гостях з білоруським БАТЕ.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" зіграло з "Марітіму" "суху" нічию на в'язкому полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі