пʼятниця, 18 листопада 2011 17:33

"Шевченко з "Олександрією" не зіграє" - Сьомін

"Шевченко з "Олександрією" не зіграє" - Сьомін

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін відповів на питання журналістів під час відкритого тренування команди на базі в Конча-Заспі.

Поскаржився на кадрові проблеми перед грою з "Олександрією", яка відбудеться 20 листопада.

Зараз більш-менш зібралися. Виняток - Вукоєвич, який сидить десь в аеропорту, і Юссуф. У зв'язку з мікротравмою відпустили Шевченка, він повернеться завтра. До гри з "Олександрією" Андрій готуватися не буде, будемо підводити його до 26-го числа. Решта все на місці. Дуже важко добиралися до Києва збірники. Нінкович летів з Південної Америки, у нігерійців також був далекий переліт. Браун сьогодні буде займатися окремо, оскільки добирався дві доби. Як ви знаєте, з "Олександрією" не гратимуть Хачеріді і Мілевський. Не знаємо, скільки дадуть йому ігор дискваліфікації. Решта всі готуються", - сказав він.

Лукмана Аруну не відпустили в олімпійську збірну Нігерії.

"Ми маємо на це право. Є положення про європейські міжнародні змагання, і ми діємо в його рамках", - зазначив тренер.

Не виключено, що "Динамо" гратиме на "Олімпійському".

"Я хотів би, щоб команда проводила матчі на цьому прекрасному стадіоні. Це моя особиста думка. Можливо, вболівальники підуть на новий прекрасний стадіон, і відвідуваність збільшиться. Ми сподіваємося на це", - сказав тренер.

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко з "Олександрією" не зіграє" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі