вівторок, 04 вересня 2018 12:08

Шевченко розповів про Ярмоленка, Зозулю та новачка

Шевченко розповів про Ярмоленка, Зозулю та новачка
Шевченко дав інтерв'ю перед стартом в Лізі націй. Фото: Facebook

Наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився думкою про низку футболістів, в тому числі й про дебютанта національної команди Василя Кравця з іспанського "Луго", перед стартом у Лізі націй.

Василь Кравець

- Він грає завжди в основний лізі. Сегунда ж - дуже непоганий чемпіонат, і щоб там виступати, потрібно мати певний рівень. У нього дуже хороші підключення до атак, часто робить гольові передачі. Ми запросили його познайомитися, подивитися в справі, а вже потім будемо приймати рішення.

Зозуля

- Я не відмовляюся ніколи ні від одного гравця. А Рому ми давно знаємо - його характеристики, вміння. Але це не однаковий випадок з Кравцем - ось він у нас ніколи не грав, нам цікаво познайомитися й подивитися. Я завжди викликаю трошки більше гравців, щоб поспілкуватися.

Ярмоленко

- Тренер бачить його кожен день, використовує у всіх матчах. Він на нього розраховує, якщо випускає на поле. Думаю, скоро ми його побачимо в статусі футболіста стартового складу.

Зінченко

- Я спілкувався з ним пару тижнів назад. Чув про інтерес пари команд до нього, але він залишився в "Манчестер Сіті". Для нього досвід гри на позиції лівого захисника тільки плюс. Це плюс і для мене - я вже знаю, що якщо Зінченко знадобиться мені на цій позиції, то він може спокійно вийти і зіграти. Розуміння і досвід у нього вже є.

Лунін

- Ще до переходу в "Реал" ми з ним розмовляли, і прийшли до того, що для нього головне - грати. Його трансфер в "Реал" - це дуже добре, а, якби вийшло зачепитися за місце і грати, то було б взагалі чудово. Але зараз клуб знайшов йому місце там, де він буде мати ігрову практику і прогресувати, віддавши в оренду в "Леганес".

Караваєв

- Олександр каже, що не знає, на якій позиції я його бачу? Він-то якраз все знає. Я сам у нього питав. І для мене дуже важливо розуміти, що він може без проблем зіграти на двох позиціях.

Ліга націй

- Кожен матч важливий. Ліга націй - це не товариський турнір. У контрольних матчах ще можна дати комусь ігровий час, але в цих найближчих зустрічах будуть грати тільки ті футболісти, які на даний момент готові краще. Експериментів не буде, буде гра на результат, - передає слова Шевченка News One.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Шевченка розпочала збір перед матчами Ліги націй

Збірна України стартує в Лізі націй матчем проти Чехії 6 вересня, а 9 вересня зустрінеться зі Словаччиною.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про Ярмоленка, Зозулю та новачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі