понеділок, 03 вересня 2018 14:09

Команда Шевченка розпочала збір перед матчами Ліги націй

Команда Шевченка розпочала збір перед матчами Ліги націй
Василя Кравця з "Луго" довикликали в збірну України. Фото: ФК "Луго"

У понеділок, 3 вересня, збірна України розпочала збір перед зустрічами в рамках Ліги націй. Весь колектив зібрався у готелі Alfavito о 12:00.

Наставник нашої національної команди Андрій Шевченко вирішив перевести з резервного списку до основної групи 21-річного захисника іспанського "Луго" Василя Кравця. Талановитий оборонець раніше отримав виклик до молодіжної збірної, однак після рішення тренерського штабу головної команди змінює пункт призначення, отримавши шанс довести правомірність своїх амбіцій щодо дебюту в національній збірній.

Шевченко викликав й іншого гравця з резервного списку - нападника Євгена Селезньова. Загальна кількість виконавців, викликаних на збір, становить 26 осіб. Завтра до розташування команди прибуде й Артем Бєсєдін - для розмови з головним тренером і лікарями синьо-жовтих. За традицією, що склалася, футболісти, які отримали ушкодження, неодмінно приїжджають до збірної у перший день зборів, щоб особисто розповісти про стан свого здоров'я та процес реабілітації.

Сьогодні після заїзду на гравців очікує обід і відпочинок. Усі хлопці мають прибути вчасно. Трохи пізніше за інших із Німеччини прилетить Євген Коноплянка. Однак півзахисник встигне приїхати до готелю за 3-4 години до початку тренування - часу цілком достатньо, аби перевести подих після авіамандрівки.

Перше заняття на зборі синьо-жовті проведуть сьогодні ввечері на полі НТК ім. В. Баннікова (початок - о 18:00). За тренуванням наступного дня, у вівторок, 4 вересня (початок, як і сьогодні, о 18:00, але на головній арені країни - НСК "Олімпійський") зможуть спостерігати всі бажаючі, оскільки сесія буде відкритою. За 15 хв. до початку відкритого тренування, о 17:45, гравці головної команди презентують глядачам новий комплект форми від технічного спонсора Joma, інформує офіційний сайт ФФУ.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Денис Бойко ("Динамо"), Андрій Лунін ("Леганес", Іспанія).

Захисники: Ярослав Ракіцький, Сергій Кривцов, Олег Данченко, Микола Матвієнко (всі - "Шахтар"), Микита Бурда ("Динамо"), Олександр Караваєв ("Зоря"), Євген Хачеріді (ПАОК, Греція), Євген Макаренко ("Андерлехт", Бельгія), Андрій Цуріков ("Олександрія"), Василь Кравець ("Луго", Іспанія).

Півзахисники: Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Андрій Ярмоленко ("Вест Хем", Англія), Тарас Степаненко, Марлос (обидва — "Шахтар"), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв (усі - "Динамо"), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Руслан Малиновський ("Генк", Бельгія).

Нападники: Роман Яремчук ("Гент", Бельгія), Євген Селезньов ("Акхісар", Туреччина), Артем Бєсєдін ("Динамо").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все, що треба знати про Лігу Націй, та перспективи України в ній

6 вересня українці зіграють на виїзді зі збірною Чехії, а 9 у Львові - зі Словаччиною (матч пройде за порожніх трибун).

Зараз ви читаєте новину «Команда Шевченка розпочала збір перед матчами Ліги націй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі