неділя, 03 вересня 2017 00:48

Шевченко прокоментував гру з Туреччиною і пояснив причини перемоги

Національна збірна України перемогла Туреччину у матчі кваліфікації Кубка світу-2018 з рахунком 2:0. Поєдинок пройшов у Харкові на стадіоні "Металіст". Дублем відзначився гравець дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко.

Післяматчева прес-конференція наставника збірної України Андрія Шевченка.

Автор: Ірина Козюпа
  Збірна України виглядала краще за суперника фізично - Андрій Шевченко
Збірна України виглядала краще за суперника фізично - Андрій Шевченко

"Дякую вболівальникам за підтримку. Сьогодні матч пройшов ідеально — без інцидентів.

Рік тому, коли ми грали проти Туреччини, наш тренерський штаб тільки починав свою роботу у збірній України. Наша команда дуже сильно додала. Особливо це стосується організації гри. Наші футболісти дуже важко працювали. І не тільки під час збору. Сьогодні ми провели практично ідеальний матч.

Збірна України виглядала краще за суперника фізично. Ми серйозно готувалися до цієї зустрічі. Гравці повністю виконали уставновку на гру. Але зараз потрібно забути перемогу над Туреччиною.

З Мірчею Луческу завжди цікаво. Ми спілкувалися з ним до і після матчу. У збірній Туреччини зібрані дуже якісні гравці. Команді лише бракує зіграності, але з такими футболістами і тренером на вас чекає хороше майбутнє.

Тепер у нас хороші шанси в групі. Але попереду у нас дуже важкий матч проти Ісландії. Зараз важливо якомога краще підготуватися до зустрічі. Ісландці гратимуть вдома при підтримці своїх вболівальників. У суперника гарний підбір виконавців. "Евертон" купив лідера збірної Ісландії Гілфі Сігурдссона за 45 мільйонів євро. Це багато про що говорить.

Денис Гармаш? Якщо у нього буде температура, то в Ісландію він не полетить. Неправильно змушувати летіти хворого гравця 6 годин", - зазначив Шевченко.

Журналісти зустріли і провели наставника збірної України оплесками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу всю прес-конференцію говорив про суддівство

Наступний матч кваліфікації Кубка світу-2018 збірна України зіграє 5 вересня на виїзді проти Ісландії. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Текстову онлайн-трансляцію проведе сайт Gazeta.ua.

Нашу команду в Рейк'явіку підтримають уболівальники фан-руху "Вірні збірній".

Зараз ви читаєте новину «Шевченко прокоментував гру з Туреччиною і пояснив причини перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі