четвер, 25 листопада 2010 11:06

Шевченко полетить радитися до закордонних лікарів

Шевченко полетить радитися до закордонних лікарів

Відновлення капітана київського "Динамо" і збірної України Андрія Шевченка затягується. Провівши курс лікування із серії уколів у спину на клубній базі "біло-блакитних" у Кончі-Заспі, нападник полетів на консультацію до закордонних лікарів, повідомляє "Блік".

Таким чином, Шевченко точно пропустить матч "Динамо" проти "Севастополя" у рамках 19-го туру чемпіонату України, який відбудеться в найближчу суботу в Києві. У цей день капітан "біло-блакитних" повернеться в Україну, але на грі з кримчанами зможе бути присутнім лише як глядач.

Більш того, під великим питанням участь Шевченка в матчі 5-го туру групового турніру Ліги Європи між білоруським БАТЕ і київським "Динамо", який відбудеться через тиждень в Мінську.

Швидше за все, в цьому році уболівальники зможуть побачити Шеву на полі ще лише один раз: у заключному поєдинку киян у груповому турнірі Ліги Європи - проти молдавського "Шерифа", в Києві, 16 грудня.

Раніше Шевченко розповів про виховання своїх синів і запевнив, що в сім'ї ще буде поповнення.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Шевченко полетить радитися до закордонних лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі