четвер, 25 листопада 2010 08:55

Сини попросили в Андрія Шевченка сестричку

Сини попросили в Андрія Шевченка сестричку

Капітан національної збірної України і київського "Динамо" Андрій Шевченко розповів про виховання своїх синів і запевнив, що в сім'ї ще буде поповнення.

Шевченко намагається віддаватися повністю не тільки на полі, але і вдома: "Сім'я для мене - це святе! Час, який зараз повинен присвячувати своїм дітям, я витрачаю на футбольну кар'єру. Сини впізнають на екрані і знають, що я футболіст. Напевно, моя популярність не повинна мати для них значення. Найголовніше - який я для них батько і кого вони в мені бачать", - розповів футбольний кумир.

До виховання двох синів футболіст підходить серйозно: "Я ніколи не буду примушувати їх чимось займатися. Своє місце в житті сини будуть визначати самі. Завдання батьків - розгледіти талант, дати необхідну інформацію, можливість вибору і при необхідності направити в потрібне русло. Якщо футбол буде їм цікавий, віддам себе цілком, щоб вони навчилися в нього всьому найкращому", - зазначив він.

"Зараз важко ще сказати, до чого вони проявляють інтерес. Хлопчики дуже різні і дуже цікаві. Іноді вони обіймаються, а через хвилину вже щось не поділять. Буває, один плаче, другий запевняє, що не чіпав брата. Для них такі стосунки - як гра. Вважаю, це абсолютно нормальне явище в дитячому віці, особливо, коли мова йде про двох хлопчаків. Головне, що між ними є дружба і любов", - говорить Андрій.

Разом з тим, Шевченко збирається виводити в люди не тільки синів, але і дочку, якою він з дружиною вже вирішили поповнити сім'ю: "Сини сестричку просять", - усміхається Шева.

Нагадаємо, що на рахунку Андрія Шевченка, який нещодавно знявся в кіно, більше 100 проведених матчів і 57 забитих м'ячів у Лізі Чемпіонів.

За матеріалами журнал "Динамо", Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Сини попросили в Андрія Шевченка сестричку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі