четвер, 11 листопада 2010 17:59

Мілевський став тринадцятим бомбардиром в історії "Динамо"

Мілевський став тринадцятим бомбардиром в історії "Динамо"

Результативна гра в останніх іграх (вісім м'ячів у чотирьох зустрічах) Артема Мілевського підняла нападника в історичному реєстрі бомбардирів "Динамо". Позаду Артема залишилися легендарні Михайло Коман і Володимир Мунтян, а після "дубля" у ворота "Сталі" і бразилець Діого Рінкон.

Попереду щільною групою розташувалися зірки минулих років Вадим Євтушенко, Андрій Біба, Павло Віньковатов, Віктор Леоненко, Віктор Серебряников та інші. Якщо Мілевський продовжить забивати такими ж темпами, вже цього року, напевно підніметься вище нинішнього тринадцятого місця.

З нині виступаючих за "Динамо" гравців на почесному четвертому місці розташувався Шевченко. Щоб увійти до трійки лідерів, випередивши Максима Шацьких, Андрію потрібно забити тридцять два м'ячі.

Нагадаємо, київське "Динамо" з рахунком 3:2 обіграло представника першої ліги алчевську "Сталь" в 1 / 4 фіналу Кубка України-2010/2011 і пробилося до півфіналу турніру.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Мілевський став тринадцятим бомбардиром в історії "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі